|
آخرین مطالب ارسالی نقش کوه ها در جلوگیری از زلزله در قران کریمکوهها از ریشه به هم پیوسته اند و همچون زرهی کره زمین را در بر گرفته اند ، و این سبب می شود که از لرزشهای شدید زمین که بر اثر فشار گازهای درونی هر لحظه ممکن است رخ دهد تا حد زیادی جلوگیری شود . از این گذشته وضع خاص کوهها مقاومت پوسته زمین را در مقابل جاذبه ماه یا جزر و مد زیاد می کند و اثر آن را به حداقل می رساند . از سوی سوم از قدرت طوفانهای شدید و حرکت دائمی بادها بر پوسته زمین می کاهد چرا که اگر کوهها نبودند سطح هموار زمین دائما در معرض تندبادها قرار داشت و آرامشی متصور نبود .
در آیات متعددی از قرآن به این موضوع اشاره شده است مثلا :
در سوره نحل آیه 15 : وَأَلْقَى فِی الأَرْضِ رَوَاسِیَ أَن تَمِیدَ بِکُمْ وَأَنْهَارًا وَسُبُلًا لَّعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ و در زمین کوههایى استوار افکند تا شما را نجنباند و رودها و راهها تا شما راه خود را پیدا کنید
در سوره انبیا آیه 31 : وَجَعَلْنَا فِی الْأَرْضِ رَوَاسِیَ أَن تَمِیدَ بِهِمْ وَجَعَلْنَا فِیهَا فِجَاجًا سُبُلًا لَعَلَّهُمْ یَهْتَدُونَ و در زمین کوههایى استوار نهادیم تا مبادا آنان [مردم] را بجنباند و در آن راههایى فراخ پدید آوردیم باشد که راه یابند
ایا 1400 سال پیش کسی از این چیزها علمی داشته ؟ این نشانگر عظمت و علم بی پایان الهی است
بیان کردن عمر زمین و جهان در قرآنبه این دو آیه توجه کنید :
سوره ی 50 (ق) : آیه ی 38: "ما آسمان ها و زمین و آنچه در میان آنهاست در شش روز آفریدیم و هیچ گونه رنج و سختی ای به ما نرسید" سوره ی 41 (فصلت) : آیه ی 9: "بگو: آیا شما به آن کس که زمین را در دو روز آفرید کافر هستید و برای او همانندهایی قرار می دهید؟ او پروردگار جهانیان است!"
امروزه دانشمندان با توجه به شواهد موجود عمر زمین را 4.5 میلیارد سال پیش بینی می کنند.
این در حالی است که عمر کل گیتی و دنیا 13.5 میلیارد سال برآورد شده است.
بنا بر آیان بالا در قرآن آمده که دنیا در شش روز خلق شده و زمین در دو روز خلق شده است ، اما توجه داشته باشید که منظور از روز در قرآن بیان زمان برای درک انسانها است و ممکن است منظور از یک روز هر مقدار زمانی باشد ؛ حال به این نکته توجه کنید که نسبتی که قران از عمر زمین نسبت به کل گیتی گفته با نسبتی که علم اثبات کرده کاملا برابر است !!!! یعنی کل جهان سه برابر زمین عمر دارد !!!! توجه داشته باشید که این نسبت تا چند صد هزار سال دیگر پا برجاست و پس از آن نسبت گفته شده صدق ندارد .
پیش بینی ستاره کوبنده در قرآنسوره ی 86 (طارق): آیات 1 تا 3: "سوگند به آسمان و کوبنده ی شب! و تو نمی دانی کوبنده ی شب چیست. همان ستاره ی ثاقب است!" در عربی "ثقب" به معنای چاله و "ثاقب" به معنای چیزی است که چاله را ایجاد می کند.
نسبیت عام پیش بینی می کند که سیاه چاله ها از ستاره های نوترونی بوجود می آیند. ستاره های نوترونی اکثرا قابل رویت نیستند و تنها با امواج رادیویی (پالس ها) رصد می شوند. امواج دریافتی از این ستاره ها طوری به نظر می رسد که کسی به جایی می کوبد! (ستاره ی کوبنده). باور ندارید؟ گوش کنید! قرآن در آسمان ستاره ای کوبنده را معرفی می کند که ثاقب است. (چاله ایجاد می کند). کلام واضح قرآن در این مورد جایی برای شک نمی گذارد تعداد تکرار کلمه ماه در قرآنهمانطور که می دانید تعداد ماه های یک سال 12 ماه است لغت شهر به معنی ماه به صورت مفرد دوازده بار در قرآن تکرار شده است. این لغت همچنین به صورت جمع, در آیات دیگری نیز تکرار شده است. این آیات به شرح زیر می باشند
سوره 2, آیه 185, دو بار
معجزه عددی قرآن روی عدد 19 نوزده !معجزه عددی قرآن روی عدد 19 نوزده ! 1- اولین آیه قرآن « بسم الله الرحمن الرحیم » دارای 19 حرف عربی است.
* اگر کلمه یکتا که در عربی واحد میشود را در ابجد حساب نماییم، عدد نوزده به دست خواهد آمد. * در قرآن همه ی سوره ها دارای بسم الله الرحمن الرحیم میباشند به جز سوره توبه. اگر ما 114 سوره داشته باشیم 113 سوره از آن دارای بسم الله الرحمن الرحیم میباشد که این عدد بر 19 تقسیم پذیر نیست، ولی اگر شما نوزده سوره بعد از سوره توبه به پیش روید، به سوره ای میرسیم که یک (بسم الله الرحمن الرحیم) اضافه دارد (سوره ی نمل) و در نتیجه ما 114 بسم الله الرحمن الرحیم خواهیم داشت . * کلمه “الله“ 2698 مرتبه در قرآن تکرار شده که مضربی از عدد 19 است (142 * 19 ) و تعداد حروف “بسم الله الرحمن الرحیم“ نیز 19 مورد می باشد. مسئله جالب اینکه در سوره اخلاص بعد از “قل هو الله احد “ جمله “ الله الصمد“ آمده در صورتی که اگر “هو الصمد“ می آمد ، جمله صحیح بود. از نظر دسترو زبانی باید “هو “ می آمد اما با این حال “الله“ آمده است ، اگر بجای “الله“ “هو“ می آمد ، سیستم ریاضی قران بهم می ریخت و این مسئله شباهت زیادی دارد به همان “اخوان“ و “قوم“ در سوره “ق“. این کشف مهم که عدد 19 مضرب مشترک قرآن است، در ژانویه سال 1974 حقیقت گرفت که مصادف شد با ذیحجه سال 1393 هجری. قرآن در سال 13 قبل از هجرت وحی شد. به این نتیجه میرسیم که تعداد سالهای از تاریخ وحی قرآن، تا تاریخ وحی معجزه قرآن، میشود 1406=13+1393. همانطوریکه در بالا اشاره شد، معجزه قرآن در ژانویه سال 1974 آشکار شد. نکته جالب اینجاست که حاصلضرب 19*74 برابر با 1406 می شود. این مساله بخصوص زمانی قابل توجه است که متوجه شویم عدد19 در سوره 74 آمده است
داستان قسم قرآن به انجیر و زیتونخداوند در سوره تین ، به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده است و دانشمندان دینی میگویند ، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوههای همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامینها دارد ؛ لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.
نظرات شما عزیزان: [ یک شنبه 28 دی 1393
] [ 18:26 ] [ بابک طارمی ]
ابر برچسب |
|